Opening of Landsstævne Aalborg 2017

[vc_row row_height_percent=”0″ override_padding=”yes” h_padding=”7″ top_padding=”2″ bottom_padding=”2″ overlay_alpha=”50″ gutter_size=”3″ shift_y=”0″][vc_column width=”1/1″][vc_custom_heading]

L2017 – Åbningsshow på Telenor Arena

[/vc_custom_heading][vc_column_text]Åbningsshowet er et spektakulært show sat i en anderledes ramme med Limfjorden som kulisse. Det kommer til at foregå på Telenor Arenaen på havnefronten, men også fjorden og himlen tænkes ind som en del af showet. Du kan opleve showet ved at købe én af de 3000 siddepladser på Telenor Arenaen (Obs – Alle pladser er nu udsolgt!) – eller du kan opleve stemningen langs havnefronten.

Det forrygende show er sammensat med et mix af professionelle, amatører, udenlandske og danske artister og musikere, der sikrer et særdeles højt niveau. DGI Verdensholdet deltager, ligesom der vil være indslag inspireret af Landsstævnets tema United By Streets. Åbningsshowet byder også på internationale kunstnere og underholdning både i luften og på vandet. Showet bliver koreograferet af Rie Castella Toftgaard og Martin Brems.

Efter showet er der koncert med Mads Langer og afslutning på åbningsaftenen.

H.M. Dronning Margrethe har givet tilsagn om at overvære Åbningsshowet, og Kongeskibet Dannebrog vil ligge i Limfjorden.

Choreographers: Martin Brems, Rie Toftegaard, Ida Frost et al[/vc_column_text][vc_gallery el_id=”gallery-139054″ medias=”54368,54366,54365″ gutter_size=”3″ screen_lg=”1000″ screen_md=”600″ screen_sm=”480″ single_overlay_opacity=”50″ single_padding=”2″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_separator][/vc_column][/vc_row]