CALCIUM, Chopar 2016

[vc_row row_height_percent=”50″ override_padding=”yes” h_padding=”7″ top_padding=”2″ bottom_padding=”2″ parallax=”yes” overlay_alpha=”50″ gutter_size=”3″ shift_y=”0″][vc_column width=”1/1″][vc_single_image media=”54306″ media_lightbox=”yes” media_width_percent=”100″ media_ratio=”one-one”][/vc_column][/vc_row][vc_row row_height_percent=”0″ override_padding=”yes” h_padding=”7″ top_padding=”2″ bottom_padding=”2″ overlay_alpha=”50″ gutter_size=”3″ shift_y=”0″][vc_column width=”1/1″][vc_custom_heading]

CALCIUM X-COLLECTION 2016

[/vc_custom_heading][vc_column_text]

Ida Frost og Maria Ipsen om processen og arbejdet med CALCIUM

“Som sidste års X-Collection har det igen været vigtigt at skabe en kollektion, der var autentisk overfor CHOPAR, som gymnastik -og bevægelsesbrand, men som samtidig udfordrede nye materialer, inspirationskilder og hermed opfattelsen af hvad CHOPARs opvisningstøj er og kan.

Vores inspirationskilde kom, som titlen understøtter, fra CALCIUM. Kalk er det mineral, der findes allermest af i kroppen. Kroppen, naturen og bevægelsen i dem begge blev dermed vores omdrejningspunkt for dette års X-Collection.

Vi har leget med hvordan vi inkorporerer farver og nuancer fra naturen og kroppen med Calciums hvide og grå nuancer. Yderligere var Calciums evne til at transformere sig, samt binde sig med andre stoffer en inspiration til hvordan kollektionen på tværs af de tre styles, skulle snakke sammen, bruges og være i stand til at bæres på forskellige måder.
F.eks. bæltet som kan bruges og omformes på forskellige måder, så det både kan bruges som top, bælte eller skørt.

Vi håber I vil tage godt i mod kollektionen.”

Maria Ipsen & Ida Frost i samarbejde med CHOPAR.[/vc_column_text][vc_single_image media=”54307″ media_lightbox=”yes” media_width_percent=”100″][vc_single_image media=”54310″ media_width_percent=”100″ media_ratio=”one-one”][vc_single_image media=”54324″ media_width_percent=”100″ media_ratio=”one-one”][vc_single_image media=”54325″ media_width_percent=”100″ media_ratio=”one-one”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_separator][/vc_column][/vc_row]