Aarhus Teater – Julefeber 2023

Årets familieforestilling er en magisk og smittende fortælling om venskabets kraft og modet til at være tro mod den, man er

Julefeber er en dramatisering af DRs julekalender-succes fra 2020 og byder på alt, hvad et lystent teaterhjerte kan begære. Vi glæder os til at fortsætte det vellykkede samarbejde med DR efter Aarhus Teaters udgave af Pagten i 2019.

I hovedrollen som Bjørn ses talentfulde Emil Busk Jensen og fængslende Mette Klakstein, er balletpigen Frede, mens Bjørn og Gros distræte og drømmende mormor spilles af elskelige Jannie Faurschou. Nanna Øland Fabricius (Oh Land) og Jesper Mechlenburgs storhit “Julefeber” får snefnuggene til at danse, og i smuk koreografi kan du opleve balletbørn fra Ballet Akademiet i Aarhus. Line Paulsen, der også stod bag Aarhus Teater udgave af Pagten, iscenesætter, og Mie Riis, der blev Reumert-nomineret for sit arbejde på Aarhus Teaters Alice i Eventyrland, skaber scenografi og kostumer. Det er tidligere husdramatiker Julie Petrine Glargaard, der dramatiserer, mens Ida Frost samler de koreografiske tråde.

“Julefeber” Aarhus Teater