UPSIDE DOWN, Chopar 2015

[vc_row row_height_percent=”50″ override_padding=”yes” h_padding=”7″ top_padding=”2″ bottom_padding=”2″ parallax=”yes” overlay_alpha=”50″ gutter_size=”3″ desktop_visibility=”yes” medium_visibility=”yes” mobile_visibility=”yes” shift_y=”0″][vc_column width=”1/1″][vc_single_image media=”54031″ media_width_percent=”100″ media_ratio=”twentyone-nine”][/vc_column][/vc_row][vc_row row_height_percent=”0″ override_padding=”yes” h_padding=”7″ top_padding=”2″ bottom_padding=”2″ overlay_alpha=”50″ gutter_size=”3″ shift_y=”0″][vc_column width=”1/1″][vc_custom_heading]

UPSIDE-DOWN X-COLLECTION 2015

[/vc_custom_heading][vc_column_text]Kollektionen er udviklet efter et tæt parløb med dansere og designere Ida Frost og Maria Ipsen. Med denne kollektion har vi udfordret grænserne for opvisningsdragter og skabt et inspirationsunivers af ideer og elementer, som du kan tilføje dine fremtidige dragter.

Du kan blive inspireret af mønstre, materialer eller enkeltdele fra kollektionen. Det kan være en af skjorterne, toppene, shortsene eller andre små detaljer. Derefter kan du i samarbejde med CHOPAR skræddersy det tøj, der passer præcis til dit eller jeres hold.

 

ida frost

Ida Frost og Maria Ipsen om processen og arbejdet med UPSIDE-DOWN:

”Det har været vigtigt at skabe noget tøj, der er troværdigt overfor CHOPAR, samtidig med at nytænke forestillingen om, hvad og hvem CHOPAR er. Vi ville nytænke inspirationskilderne i form af abstrakte tanker, der så førte til nye modeller, former, mønstre og materialer.

Luft & jord blev vores udgangspunkt og vores to abstraktionsidéer. CHOPAR er bevægelsestøj, og det gav mening at lege med ordene jord og luft, da det er de elementer, vi som gymnaster, dansere og performere udfolder os i og forholder os til. Derfra kollektionenstitlen UPSIDE-DOWN.

For at holde den røde tråd til CHOPAR, tog vi udgangspunkt i gamle designs, dragter og materialer og førte dem ind i vores Jord & luft univers, hvor vi blandede det med nye materialer.

UPSIDE-DOWN kollektionen er opdelt i 3 linjer:
– faldskærmsmaterialet, hvor vi har arbejdet med elementet luft og volumen.
– Det grove net – hvor jord og rødderne i jorden har været omdrejningspunktet.
– Rib-linjen som vender op og ned på materiale-brug og har lige dele jord og luft i sig.

UPSIDE-DOWN temaet vises i vores kollektions-film, hvor du også kan se hele kollektionen[/vc_column_text][vc_gallery el_id=”gallery-178184″ medias=”54347,54348″ gutter_size=”3″ screen_lg=”1000″ screen_md=”600″ screen_sm=”480″ single_overlay_opacity=”50″ single_padding=”2″][vc_single_image media=”54350″ media_width_percent=”100″ media_ratio=”twentyone-nine”][vc_single_image media=”54351″ media_width_percent=”100″ media_ratio=”twentyone-nine”][vc_single_image media=”54352″ media_width_percent=”100″ media_ratio=”twentyone-nine”][vc_single_image media=”54347″ media_width_percent=”100″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_separator][/vc_column][/vc_row]