ATÉ 

En poetisk iscenesættelse om selvforblindelse og destruktion.

Choreographer: Ida Frost
Co labs: My lambertsen (visual artist), Jullie Hjetland ( komponist), Elise Reine (Contemporary circus artist), Stina Strange (danser)

Até blev af oldtidens grækere opfattet som en gudinde eller en kraft, der forstyrrede menneskets sunde fornuft. Forbundet med følelsestilstande som vrede, angst, sorg og lyst begik mennesket i dets forblindelse hybris/overgreb mod enten natur, andre mennesker eller sig selv og derved pådrog sig nemesis – gudernes straf.

I en personlig løsrivelse fra sin mors lidelser, selvmordsforsøg og misbrug går koreograf Ida Frost på opdagelse i sin egen forblindelse og selvdestruktion, sin egen nemesis.
Med Jens Sejer Andersens Hvor du sætter din fod synges Até i gang, af musiker og komponist Jullie Hjetland, i takt med et opkast-inferno med performernes blottede rygsøjler. Der tapes vatpinde sammen med sportstape, der kravles i reb, der bindes, svinges, kastes, søges, vrides, hædres, smadres, leges i underliv og ventileres i overliv..
Til Anne Linnets Levende Hænder farvelægges nøgne kvindekroppe med et malende vatpinds-ritual og med Hans Vilhelm Kaalunds Jeg elsker den brogede verden som fællessang med publikum, søges selvforblindelsen ikke at bortjages, men at tages med i accept og kærlighed til livet med dets hele.

ATÈ will premiere in Jan 2021